Klantenservice

Heb je een vraag? Kijk eerst hieronder of het anwoord er tussen staat, zoniet kun je altijd contact opnemen.

Abonnementen

 • Hoe kan ik mijn abonnement beëindigen?

  Log in en ga naar MIJN ACCOUNT (https://www.house-of-training.nl/mijn-account/) en kies Mijn Gegevens. Ga naar het Tabblad "Abonnementen".
  Selecteer het abonnement (klik op het nummer of op de knop VIEW).
  Klik bij Acties op de knop ANNULEER.

 • Waar vind ik mijn persoonlijke gegevens?

  Zodra je ingelogd bent ga je naar 'Mijn Account'. Onder de menuoptie 'Accountgegevens' vind je je persoonlijke gegevens als naam en adres.

 • Hoe wijzig ik mijn factuurgegevens?

  Zodra je ingelogd bent ga je naar 'Mijn Account'. Onder de menuoptie 'Accountgegevens' vind je je persoonlijke gegevens als naam en adres.

 • Kan ik een jaarabonnement eerder beëindigen?

  Je kunt op elk moment een abonnement beëindigen. Dit geef je aan bij 'Mijn Account'. Het is echter niet mogelijk om (gedeeltelijk) abonnementsgeld van dat jaar terug te krijgen. Het abonnement wordt automatisch gestopt na de afgesloten abonnementsperiode. Daarom raden we nieuwe abonnees aan om eerst een 'Proefabonnement af te sluiten'.

 • Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

  Ga naar de pagina: https://www.house-of-training.nl/mijn-account/wachtwoord-vergeten/ , vul daar je emailadres in en je krijgt mail met daarin een link om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Technische vragen

 • De video wil niet afspelen? wat moet ik doen?

  De cache van de browser leeghalen of de browser herstarten is meestal voldoende, probeer het anders eens op een andere browser. Je kunt ook proberen uit te loggen, de browser te herstarten en daarna opnieuw in te loggen. Safari kan soms problemen geven met afspelen.

 • Waarom gebruiken jullie de engelse versie van software die ook in het nederlands te verkrijgen is?

  Zodra je werkzaam bent als een creatief persoon dan is de kans groot dat je sowieso gebruik zult moeten maken van een pakket die enkel de Engelse Interface heeft. Binnen de creatieve industrie is kennis van de Engelse vaktermen onontbeerlijk. Wij denken op deze manier juist te kunnen bijdragen aan een betere communicatie.

 • Zijn de video's ondertiteld?

  Ja, de meeste video's zijn al ondertiteld. Onderin de video bevindt zich een knop CC. Als je hierop klikt kun je de Nederlandse ondertiteling aanzetten.

Klachten

 • Waar kan ik een klacht indienen?

  Mail naar info@house-of-training.nl en omschrijf zo goed mogelijk het probleem en/of je klacht.

 • Mag ik jullie op fouten en onvolledigheden wijzen?

  Jazeker, dat stellen wij zelfs op prijs. Fouten maken we allemaal, maar we streven naar perfectie! Mail ons gerust: info@house-of-training.nl

Videocursussen

 • Wat kan ik doen als ik een onderwerp in een cursus mis?

  Mail naar info@house-of-training.nl en omschrijf zo goed mogelijk om wat voor onderwerp het gaat.

 • Bij een cursus of hoofdstuk is geen oefenmateriaal aanwezig.

  Sommige hoofdstukken hebben inderdaad geen oefenmateriaal dat je kunt downloaden en gebruiken. Wij zijn dan van mening dat je deze niet persé nodig hebt om toch het geleerde te kunnen oefenen.

 • Hoe zet ik de ondertiteling aan?

  Rechts onderin de afspeelbalk van de video klik je op 'CC' en kies je voor 'Nederlands'.

 • Kan ik de video's ook automatisch achter elkaar af laten spelen?

  Ja, direct onder de video's kun je de knop "automatisch afspelen' aan- en uitzetten.

 • Bieden jullie ook studiemateriaal aan?

  Ja, een aantal cursussen zijn voorzien van studiemateriaal. Deze kun je per hoofdstuk downloaden (te herkennen aan de witte pijl achter de naam van het hoofdstuk) en voor oefendoeleinden gebruiken.

 • Mag ik studiemateriaal van House of Training gebruiken voor commerciële toepassingen?

  Nee het studiemateriaal dat wij bieden is puur voor studiedoeleinden bedoeld. Het hergebruiken of verspreiden van afbeeldingen, video, audio en alle overige bestanden is niet toegestaan.

 • Wat is het verschil tussen een 'basiscursus' en een 'starten met... cursus'?

  Een basiscursus behandelt veel uitgebreider alle opties en toepassingen dan de 'starten met...cursussen'. Als je zoveel mogelijk wilt leren en weten dan is een basiscursus aan te raden. Als je snel op weg geholpen wilt worden met een programma dan heb je meer aan een 'Starten met... cursus'.

 • Ontwikkelen jullie vooral Adobe cursussen?

  Nee, we willen alle software pakketten en technieken die gangbaar zijn in de creatieve sector opnemen in ons aanbod. Maar Adobe neemt daarin wel een sterke positie in.

Over House-of-Training

 • Wie werken bij House-of-Training?

  House-of-Training bestaat uit een klein team van vaste medewerkers. Maar we werken veel samen met professionele docenten en vakfanaten uit heel Nederland

 • Kun je videodocent worden bij House-of-Training?

  Wij zoeken altijd graag contact met professionele docenten die ook nog eens werkzaam zijn in de praktijk en over goede didactische vaardigheden beschikken. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar helpdesk@house-of-training.nl