Vooraankondiging Cursus 3D Animé Character in C4D

Geplaatst op: 02/02/2018

Vooraankondiging Cursus 3D Animé Character in C4D

Wil jij graag leren hoe je een  zelfbedachte 3D Animé Character kunt maken? Zodat je met je eigen Character de blits kunt maken op bijvoorbeeld  hét Animé Festival in Nederland. http://www.animecon.nl/home En dat gaat je ook zeker lukken als je met onze cursus 3D Animé in C4D character van start gaat. Onze docent Anco Dijkman is op dit moment (as we speak) bezig met het afronden van de cursus. Hij leert je graag de kneepjes van het vak en de techniek.

Zelf Animé Character bouwen

Zoals gezegd leer je met deze cursus zelf een Animé charater bouwen Hiervoor moet je al wel in het bezit zijn van enige kennis van het Cinema 4D.  Maar als je dit hebt gaat het je lukken om dit zelf voor elkaar te krijgen.  Wij streven naar duidelijke video’s die jou in zo’n kort mogelijke tijd de juiste werkwijze aanleren. Al onze video’s worden daarom afgemonteerd. We maken gebruik van visuele hulpmiddelen om vensters en opties duidelijk in beeld te brengen. Ook zijn al onze video’s ondertiteld

Je leert

In deze cursus leer je hoe je vanuit het niets een Animé Character kunt bouwen. Je leert hoe je een ontwerp in C4D kunt plaatsten. Hoe dit ontwerp  uit te lijnen. En op welke manier je vanuit een kubus een lichaam creëert (Box-Modeling) Daarna gaat het verder met het modelleren van de verschillende ledematen, gezicht en haar. Je kunt je Animé Character bijvoorbeeld een mooie vlecht geven.

Blijf op de hoogte

Hou de site van House of Training in de gaten of kijk op onze FaceBook site House of Training om te zien of de cursus al online staat.

Dus ben jij helemaal weg van Animé en al bekend met de basisbeginselen van Cinema 4D dan kun je zéér binnenkort aan de slag met deze cursus 3D Animé Character in C4D. Mocht je de basisbeginselen van Cinema 4D nog niet onder de knie hebben treur dan niet. Ook hiervoor kun je terecht bij House of Training. Onze docent Anco heeft ook de basiscursus Cinema 4D geschreven en gemaakt. Zo zou je in één flow door kunnen en op tijd klaar zijn voor hét  Animé Festitval van Nederland Animecon dat op 15 juni van dit jaar los gaat in Den Haag.