Introductievideo Photoshop

uit de cursus I - Photoshop - De basis

Geef een reactie of stel een vraag

2 reacties op “Introductievideo Photoshop

  1. Hallo, Vanuit Multimedia werken wij met een proefaccount. Wij kunnen momenteel niet alle filmpjes bekijken, we kunnen alleen de introducties zien terwijl we wel zijn ingelogd. Doen wij iets niet goed? Kunnen jullie zeggen wat we kunnen doen om er wel bij te komen? Graag hoor ik van jullie. Mvg Heleen Dijkman Multimedia

    1. Hallo, Het zou een cache-probleem van de browser kunnen zijn. Kun je eens proberen in te loggen op een andere browser en kijken of je dan wel de video’s ziet? Als dat lukt dan helpt het om de cache te legen van de browser die je eerder gebruikte.
      Laat me even weten of dat lukt. Vriendelijke groet, Belinda Kampf

Geef een antwoord

Registreer als je wilt reageren.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

I - Photoshop - De basis

perm_identity Belinda | video_library 36 video's | query_builder 02:30:07

Starten met Adobe Photoshop

Maak kennis met de interface en de werking van Adobe Photoshop. Leer hoe je door een document kun navigeren en krijg grip op beeldschermresolutie, print- en drukwerk resolutie, megapixels van de camera en de rendertechnieken die hierbij komen kijken.

De basishandelingen

In deze cursus wordt ruim aandacht besteed aan de basishandelingen en kennis die je nodig hebt om goed grip te krijgen op het gaan manipuleren en verwerken van fotografische afbeeldingen.

Doelgroep van deze cursus

Wil je je echt goed verdiepen in het werken met Adobe Photoshop dan is deze cursus iets voor jou.

Wat ga je leren

Eén van de eerste dingen die je wilt kunnen doen in Photoshop is het bepalen en maken van de uitsnede.  Maar ook hoe je extra canvas kunt toevoegen en ook hoe je afbeeldingen kunt rechtzetten en zelfs hoe je het perspectief weer kunt herstellen. Onmisbare kennis voor beeldbewerkers. Je leert in deze online training de belangrijkste transformatieopdrachten als roteren, spiegelen en schuintrekken. Ook wordt er in deze cursus uitgebreid aandacht besteed aan het begrip “resolutie” en hoe je deze resolutie in moet stellen voor schermproducties en printwerk.

Vereiste voorkennis en vaardigheden

Dit is het eerste deel uit een langere reeks van Photosop-cursussen en je hebt nog geen specifieke voorkennis nodig om deze cursus te kunnen volgen.