Introductie Adobe Illustrator

uit de cursus Starten met Adobe Illustrator [2016]

Geef een reactie of stel een vraag

8 reacties op “Introductie Adobe Illustrator

 1. Hallo Belinda, het lukt mij ook niet om de bestanden bij tekst in illustrator te downloaden. Dit is de melding die ik krijg: This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below.

  AccessDenied
  Access Denied
  14F6DED05177D3AA

  nLUnnhp5V5/e1DM/QF17KaEkh1VXiYSTxaBt8obAYV/OAFahkN26w0IJ2yk9AGoUDTGsbct6cPY=

  Groet, Marlies

  1. Hallo marlies, Als het goed is moet het nu wel lukken. Ik heb de map opnieuw op vrij downloadbaar gezet en in mijn test lukt het nu. Groet, belinda

 2. Beste Belinda, jullie bieden twee cursussen “Starten met Adobe Illustrator” aan. Eén van jou en de andere van Jildou Oost. Qua onderwerpen zijn er een aantal verschillen. Welke kan ik het beste volgen?
  Groet, Jack

  1. Beste Jack, Mijn cursus Illustrator stamt uit 2017 en die van Jildou is recentelijker gemaakt (2019) dus dat is de meest actuele versie. Groet, Belinda

Geef een reactie

Registreer als je wilt reageren.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Starten met Adobe Illustrator [2016]

perm_identity Belinda | video_library 50 video's | query_builder 3:50:07

Snel op weg met Adobe Illustrator.

Adobe Illustrator is een grafisch tekenpakket op basis van vectoren waarmee je logo’s en illustraties kunt maken.  Deze online cursus behandelt de belangrijkste en meest gebruikte gereedschappen en functies van het programma. Maak kennis met de interface en de werking, en geef jezelf hiermee een goede start om het programma en de mogelijkheden verder te leren kennen.

Je leert…

In deze cursus leer je te navigeren door documenten en lagen. Je leert werken met (basis) vector vormen, tekst en afbeeldingen. Je ontdekt de werking van gereedschappen als pen, gum en penselen, en je maakt kennis met de oneindige mogelijkheden van effecten. Vind uit hoe je kleuren, kleurstalen en verlopen aanmaakt, en hoe je deze effectief kunt inzetten om je illustratie mee in te kleuren.

 

Kortom: leer de basis van dit fantastische programma waarmee je adembenemende illustraties kunt maken!