Introductie Adobe Experience Design

uit de cursus Starten met Adobe XD (Experience Design)

Geef een reactie of stel een vraag

Geef een antwoord

Registreer als je wilt reageren.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Starten met Adobe XD (Experience Design)

perm_identity Belinda | video_library 38 video's | query_builder 02:42:41

Prototyping met Adobe XD

Met Adobe Experience Design kun je snel prototypes ontwerpen van websites en webapp’s. Het programma stelt je eenvoudig in staat om snel pagina’s te ontwerpen, die je direct kunt testen op een smartphone of tablet. En Adobe biedt online publicatie van jouw ontwerp aan, zodat je de productie kunt delen en laten testen door wie je maar wilt.

Experience Design (XD) biedt ontwerpers en vormgevers de mogelijkheid om een werkend ontwerp te maken en te testen op gebruikersvriendelijkheid. Ben jij en de klant tevreden met het ontwerp dan kan de productie sneller en efficiënter gerealiseerd worden door een web- of appbouwer.

Doelgroep van deze cursus

Vormgevers, web- en app-developers die eerst een functionerend prototype willen ontwerpen alvorens deze daadwerkelijk gebouwd zal worden.

Wat ga je leren

Je leert hoe je in Adobe XD responsive web- en app-designs kunt maken. Je leert welke workflow je het beste kunt aanhouden om zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen ontwerpen door gebruik te maken van het (repeating)grid, artboards, layers, styles en symbols. Ook leer je hoe je interactiviteit toevoegt aan je ontwerp en hoe je je ontwerp kunt publiceren en (laten) testen.

Vereiste voorkennis en vaardigheden

Je hebt geen specifieke voorkennis of vaardigheden nodig om deze cursus te kunnen volgen.