Subsidie op opleidingen tot 31-12-2016

Geplaatst op: 30/11/2016

Nieuwe koers? Investeren in opleiden en ontwikkelen van medewerkers? Juist nu is het noodzakelijk om mee te gaan met de ontwikkelingen in de grafimediabranche. Het sectorplan Grafimedia 2016 -2017 biedt volop mogelijkheden om voordelig te investeren. Maar wees er wel snel bij, want een deel van de regelingen eindigt per 31-12-2016!

Opleidingen, gericht op de ontwikkeling van de medewerkers, komen in aanmerking voor subsidie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan opleidingen druktechnieken, nabewerkingstechnieken en procesoperator. Maar ook opleidingen vormgeven en webdesign, of sales en productiemanagement zijn subsidiabel. Opleidingen waarbij ruime aandacht is voor kwaliteitsmanagement, onderhoudstechniek en lean management.

Dankzij het sectorplan kunnen leden van KVGO, ZSO en VRN, die bijdragen aan het A&O Fonds Grafimediabranche, 40% van de scholingskosten retour ontvangen. Bedrijven die niet bijdragen kunnen tot 30% van de scholingskosten retour ontvangen.

Kortingsregeling printmedia opleidingen verlengd tot 31-12-2017

De kortingsregeling printmedia opleidingen is verlengd tot 31-12-2017. Bedrijven die bijdragen aan het A&O Fonds Grafimediabranche kunnen ook gebruik maken van deze kortingsregeling van 25%. De totale korting op opleidingen kan daarom oplopen tot wel 65%, mits u er snel bij bent!

Lees meer op het A&O fonds site