Promotiedagen Drenthe 2018

Geplaatst op: 22/05/2018

15 & 16 mei 2018 TT Hall Assen

Afgelopen dinsdag en woensdag waren de Promotiedagen Drenthe in de TTHall in Assen. Wij van House of Training waren er woensdag 16 mei. Aangezien het hart van House of Training gevestigd is in het Noorden van het land, namelijk Groningen, is een beurs in Assen voor ons iets minder ver dan voor bedrijven die gevestigd zijn in andere delen van Nederland. Noorderlingen onder elkaar. Dus na een dagje hard werken gingen we op weg naar Assen.

Het zakelijk ontmoetingspunt van Drenthe

Er was genoeg te zien en te doen. De organisatie had een indeling van verschillende pleinen gemaakt. Zo was er een Carrièreplein waar werkgevers en werknemers elkaar konden treffen. Een duurzaamheidsplein, hier kon je als bedrijf informatie krijgen over hoe je als bedrijf duurzamer zou kunnen werken. Een Innovatieplein, een Groningen meets Drenthe plein enzovoort.

Inspirerende verhalen

Als je naar het programma keek waren er gedurende 2 dagen lang veel mensen met inspirerende verhalen aan het woord geweest. Waaronder Floortje Dessing en Ynzo van Zanten van Tony’s Chocolonely. Wij waren rond etenstijd aanwezig en hadden volgens het programma net de talk van Ynzo van Zanten van Tony’s Chocolonely gemist. Wat wel jammer was want de chocolade was best welkom geweest.

Oogverslag

Het was iets minder druk dan we verwacht hadden maar we werden bij de eerste stand al uitgenodigd voor een heerlijk kopje koffie van Salento koffiemachines uit Gorredijk. Daarna een ronde over de verschillende pleinen. Er waren zeer veel verschillende soorten bedrijven aanwezig. Van Webdesign tot scholen verder was Tesla aanwezig en zo ook natuurlijk de provincie Drenthe en de gemeente Assen. We hebben met verschillende mensen gesproken en …… alvast de nieuwe bedrijfsauto uitgekozen! En na dit alles weer terug naar Groningen city.