Nieuwe website House of Media!

Geplaatst op: 17/01/2018

Nieuwe website House of Media

De website van House of Media is vernieuwd. Ga naar de nieuwe site van House of Media dan kun je zelf zien hoe mooi deze is geworden. De leermethoden zijn uitgebreid en cursisten kunnen kiezen uit 3 verschillende categorieën. Klassikaal,  Blended en E-learning.  Je kunt zelf kiezen hoeveel begeleiding je wenst te krijgen want vooral hierin verschillen de lesvormen. Alle cursisten krijgen ook standaard, in meer of mindere mate, allemaal toegang tot één of meerdere video cursussen afkomstig van House of Training.

Klassikaal

Heb je het meest baat bij persoonlijke begeleiding dan kun je kiezen voor de klassikale lessen op locatie van House of Media. Dit gebeurt in kleine groepen van niet meer dan 10 personen. Je krijgt les van een docent die zelf professioneel werkzaam is in het vakgebied waarin hij/zij lesgeeft. Zo bieden we de beste aansluiting met de praktijk. Persoonlijke aandacht en begeleiding is gegarandeerd.

Blended

Wil je liever zelfstandig leren maar wens je wel enige vorm van persoonlijke begeleiding? Dan kun je voor de Blended vorm gaan. Hierbij heb je naast 24/7 toegang tot de online videocursus ook nog eens begeleiding van een vaste docent. Deze begeleiding kan telefonisch zijn maar ook live op locatie of via video chat. Met je docent kun je bespreken wat voor jou de beste begeleiding is.

E-Learning

Dan hebben we als laatste nog de E-learning. Hier kun je geheel zelfstandig 24/7 de video cursus volgen waar en wanneer jij maar wilt.

Kom snel een kijkje nemen op de nieuwe website van House of Media

Graag nodigen we je uit om een kijkje te komen nemen op de nieuwe website van House of Media. Heb je vragen? Mail ons gerust want we helpen je graag verder!