Navigator Global Talent Design Contest 2018

Geplaatst op: 19/02/2018

Global Talent Design Contest 2018

Ben jij creatief en wil je graag meedoen aan de de talenten design wedstrijd 2018 van Navigator? Lees dan hier alles over deze wedstrijd. Navigator is een van oorsprong Portugees papier bedrijf en produceert onder andere  A4- tjes waar je de meest mooie creaties op kunt printen. Al 4 jaar op rij organiseert dit bedrijf een wereldwijde wedstrijd voor vormgevers en designers om de verpakkingen van printpapier te ontwerpen.

House of Training

House of Training leidt mensen op door verschillende professionele cursussen en opleidingen op het gebied van vormgeven en design aan te bieden. Deze contest is natuurlijk de uitgelezen kans om met jouw ontwerp je kunde, talent en passie voor het vak vormgeven en design te laten zien. Deze wedstrijd is bedoeld voor zowel studenten als professionele vormgevers en designers. Hoe leuk zou het zijn om overal ter wereld je eigen ontwerp op de verpakking van printpapier terug te zien!

De wedstrijd

Om mee te doen aan deze wedstrijd moet je ontwerp op 23 maart 2018 ingeleverd zijn. Het ontwerp moet vooral een  jong publiek aanspreken.  Navigator gaat 30 finalisten selecteren uit alle inzendingen. Het werk van deze 30 finalisten zal beoordeeld worden door een kundige jury. In deze jury zitten prominenten van het bedrijf Navigator en een aantal fantastische ontwerpers. Waaronder Hedof http://hedof.com/  Hedof heeft voor verschillende merken ontwerpen gemaakt. Een ander jurylid is AKACORLEONE.  http://akacorleone.com   Ook deze designer heeft al meerdere mooie ontwerpen op zijn naam staan. Niet de minsten dus. Als je op de link klikt van één van de heren kun je misschien wat ideetjes op doen. De winnaar zal op 30 april 2018 bekend gemaakt worden. Je hebt dus nog eventjes de tijd (maar niet al te lang meer) om aan de slag te gaan.

De prijzen

Deze wereldwijde designer talenten wedstrijd zal de beste drie inzendingen rijkelijk belonen. De eerste prijs is een iMAC Pro. De tweede prijs een Cintiq 27 QHD en de derde prijs is een iPad Pro met Apple pencil en toetsenbord. De beste Making Of zal beloond worden met een  Polaroid OneStep2 camera. En natuurlijk krijgt de winnaar zijn ontwerp op alle print verpakkingen van Navigator te zien. Voor inschrijven en meer informatie ga je naar de website https://navigatordreams.com/