Koningsdag – Koningskorting House of Training

Geplaatst op: 26/04/2018

27% Koningskorting op een jaarabonnement bij House of Training.

Sinds koning Willem Alexander in ons land koning is vieren wij op 27 april Koningsdag. En dit jaar komt de koning op bezoek in Groningen. En omdat Groningen de thuisbasis van House of Training is hadden wij bedacht om op deze bijzondere dag een fikse korting op ons jaarabonnement te geven. 27 september = 27% korting. We snappen dat sommige mensen het op die dag veel te druk hebben met ander zaken dus ook op 28 april kun je nog gebruik maken van deze 27% korting. Dat betekent  dat je nu nog maar €175,20 betaald in plaats van €240. Dit lijkt mij toch een koninklijke korting.

Aanbod jaarabonnement House of Training

Wat krijg je dan precies voor die €175,20 hoor ik je nu vragen. Je krijgt toegang tot maar liefst +1500 instructievideo’s. Instructievideo’s gemaakt door professionals voor professionals. Ben je nog geen professional maar wil je er wel graag één worden dan zou ik zeker een abonnement nemen. Je kunt natuurlijk ook naar youtube gaan en daar net zo lang zoeken tot je het juiste filmpje gratis gevonden hebt. Maar  als je even iets snel moet weten heb je daar misschien helemaal geen tijd voor. Het voordeel van een abonnement bij ons is natuurlijk dat je alles bij elkaar hebt staan en geordend. Tik een  zoekwoord in en alle video’s met dat specifieke zoekwoord komen naar boven. Je weet zeker dat de video gemaakt is door een professional  en je krijgt er downloadbare oefenbestanden bij.  Alsof dat nog niet genoeg is zijn we elke dag hard aan het werk om up to date instructie video’s te maken zodat onze leden met de nieuwste technieken aan de slag kunnen.

Waarom Online leren?

Vroeger ging je naar school en leerde je een vak. Als je dan je zuurverdiende diploma op zak had ging je solliciteren en daarna hard aan de het werk. So far so good. Tegenwoordig zijn onze technieken en vaardigheden in een sneltrein stroom aan het veranderen. Het is dus zaak alle nieuwe en veranderde technologie bij te houden. En dan komt online leren om de hoek kijken. De meeste mensen hebben niet meer de luxe om hele dagen in een klaslokaal te zitten. Online kun je leren in je eigen tijd en tempo en op je eigen plek. Je kunt alleen dat kleine stukje leren wat je op dat moment nodig bent maar je kunt jezelf ook een volledig nieuwe techniek  eigen maken.

De code

Dan zou ik bijna het allerbelangrijkste vergeten. De code voor de 27% koningskorting! En de code is…….. koningskorting. Ga naar : https://www.house-of-training.nl/abonnementen/ Vul bij kortingsbon het woord koningskorting in klik daarna op de button kortingscode toepassen en ….betaal €175,20. Ik wens iedereen die besluit gebruik te maken van deze eenmalige code heel veel plezier met onze cursussen.