Infographics Congres 2017

Geplaatst op: 09/12/2016

Op vrijdag 3 maart vindt de 10e editie van het Infographics Congres plaats in Hotel/Theater Figi in Zeist. 
Het woord ‘infographics’ is een hot item in deze tijd. Hoe breng je zo snel mogelijk complexe informatie begrijpelijk over? Een goede infographic communiceert sneller dan geschreven tekst, of zelfs video.

Moving infographics met Adobe After Effects en Illustrator

Wil je jezelf bekwamen in het maken van Moving Infographics word dan lid van House of Training. Leer snel hoe je fantastische illustraties kunt maken met de cursus ‘Starten met Adobe Illustrator’. Adobe Illustrator biedt een groot scala aan gereedschappen en opties om haarscherpe illustraties te maken. Dankzij de goede uitwisselingsmogelijkheden met After Effects kun je elk deel van je illustratie apart gaan animeren in After Effects.

Dus volg ook de cursus ‘Starten met animeren met Adobe After Effects’. En leer hoe je je illustraties tot leven brengt dankzij de vele animatietechnieken. Je kunt in After Affects ook eenvoudig muziek of een voice-over onder de animatie monteren. Het pakket biedt een ruim scala aan semi-geautomatiseerde beeld- en teksteffecten waarmee je zelfs als beginneling al de mooiste resultaten kunt bereiken.

Met de juiste kennis van de software is het aan jouw creativiteit om de meest geweldige Moving Infographics te gaan maken en te bedenken. Steeds vaker zie je op de startpagina van een bedrijf of organisatie een Informotions waarin, liefst binnen één minuut, wordt uitgelegd wat de essentie van het bedrijf,de organisatie of het product is. 

Wil je meer weten over de inzetbaarheid en de kracht van Infographics bezoek dan in ieder geval het congres in Zeist. Laat je inspireren en informeren over de kracht van ‘communicerende beelden’.