Website ontwerp met Illustrator

perm_identityBelinda | video_library 41 video's | query_builder Totale duur: 02:20:39 | assignment Niveau: Gevorderden | info Leergebieden: Webdesign,
Website ontwerp met Illustrator

Webontwerp vanuit Adobe Illustrator

Je kunt Adobe Illustrator gebruiken om webpublicaties ontwerpen en daarna om te zetten in html en css. Illustrator biedt een aantal gereedschappen en opties waarmee je jouw ontwerp kunt exporteren voor webproducties.

Heb je inzicht in de mogelijkheden en onmogelijkheden van webdesign dan helpt dit in de communicatie en samenwerking met de webbouwer. Je bespaart tijd als je niet het onmogelijke ontworpen hebt, maar leert werken binnen de begrenzingen van wat er mogelijk is met HTML en CSS. Je zult zien dat je ontwerp dan beter geschikt is om ook daadwerkelijk volgens jouw idee uitgevoerd te kunnen worden. Kortom ontwerp binnen de mogelijkheden!

Doelgroep van deze cursus

Wil je websites ontwerpen, ben je vaardig in Illustrator en beheers je HTML en CSS dan leer je in deze online videocursus hoe je snel en efficiënt websites kunt ontwerpen in Illustrator. Je bent dan daarna nog vrij en flexibel om wijzigingen in je ontwerp te maken.

Het ontwerp kun je daarna omzetten in HTML en CSS. Ook als je geen HTML en CSS beheerst maar wel Adobe Illustrator en je wilt websites ontwerpen om vervolgens bij een webbouwer aan te leveren, dan kan het handig zijn om deze cursus te volgen.

Wat ga je leren

Je bouwt stap voor stap een ontwerp voor een website op in Adobe Illustrator. Daarna leer je hoe je jouw illustrator-ontwerp omzet naar html-pagina’s en met behulp van css voorziet van de juiste vormgeving.

Vereiste voorkennis en vaardigheden

Voor deze cursus heb je goede kennis en vaardigheden nodig van Adobe Illustrator.

Ga naar Website ontwerp met Illustrator

In de cursus worden de volgende onderdelen behandeld:

Has Sub: