Website ontwerp met Illustrator

perm_identityBelinda | video_library 41 video's | query_builder Totale duur: 02:20:39 | assignment Niveau: Gevorderden | info Leergebieden: Webdesign,
Website ontwerp met Illustrator

Wil je websites ontwerpen, ben je vaardig in Illustrator en beheers je HTML en CSS dan leer je in deze online videocursus hoe je snel en efficiënt websites kunt ontwerpen in Illustrator. Je bent dan daarna nog vrij en flexibel om wijzigingen in je ontwerp te maken.

Het ontwerp kun je daarna omzetten in HTML en CSS. Ook als je geen HTML en CSS beheerst maar wel websites wilt ontwerpen om vervolgens bij een webbouwer aan te leveren is het handig om deze cursus te volgen.

De mogelijkheden en onmogelijkheden van webdesign

Heb je inzicht in de mogelijkheden en onmogelijkheden van webdesign dan helpt dit in de communicatie en samenwerking met de webbouwer. Je bespaart tijd als je niet het onmogelijke ontworpen hebt, maar leert werken binnen de begrenzingen van wat er mogelijk is met HTML en CSS. Je zult zien dat je ontwerp dan beter geschikt is om ook daadwerkelijk volgens jouw idee uitgevoerd te kunnen worden. Kortom ontwerp binnen de mogelijkheden!

Ga naar Website ontwerp met Illustrator

In de cursus worden de volgende onderdelen behandeld:

Has Sub: