Starten met Sketchup Make

perm_identityBelinda | video_library 43 video's | query_builder Totale duur: 03:11:29 | assignment Niveau: Beginner | info Leergebieden: 3d,
Starten met Sketchup Make

3D tekenen en modelleren met SketchupMake

Sketchup Make is een 3D modelleer programma waarmee je makkelijk en snel 3D tekeningen kunt maken. Heb je weinig tot geen ervaring met het maken van 3D objecten? Dan is Sketchup Make een heel goed programma om mee te beginnen. Het programma stelt je, in relatief korte tijd, in staat om toch heel volwaardige, gedetailleerde en realistische 3D tekeningen te maken. Bovendien is dit programma gratis te downloaden.

Doelgroep van deze cursus

Ben je ontwerper, meubelontwerper, kunstenaar, grafisch vormgever, interieurbouwer, stylist of architect?  Wil je professioneel ogende 3D presentaties en tekeningen kunnen maken? Of wil je een 3D-model kunnen laten printen met een 3D-printer? Dan is deze spoedcursus absoluut een aanrader.

Wat kun je na deze cursus

In deze cursus leer je de belangrijkste gereedschappen en functies van Sketchup kennen. Aan het eind van de cursus ben je in staat om 3D objecten en tekeningen te maken en dusdanig vorm te geven dat deze er visueel aantrekkelijk uitzien voor een presentatie of print.

Vereiste voorkennis en vaardigheden

Voor het volgen van deze cursus heb je geen specifieke voorkennis nodig. Algemene kennis van de computer is wel belangrijk.

Ga naar Starten met Sketchup Make

In de cursus worden de volgende onderdelen behandeld:

Has Sub: