Starten met Sketchup Make

perm_identityBelinda | video_library 43 video's | query_builder Totale duur: 03:11:29 | assignment Niveau: Beginner | info Leergebieden: 3d,
Starten met Sketchup Make

Deze cursus is ook te koop op Soofos logo

Sketchup Make is een 3D modelleer programma waarmee je makkelijk en snel 3D tekeningen kunt maken. Heb je weinig tot geen ervaring met het maken van 3D objecten? Dan is Sketchup Make een heel goed programma om mee te beginnen. Het programma stelt je, in relatief korte tijd, in staat om toch heel volwaardige, gedetailleerde en realistische 3D tekeningen te maken. Bovendien is dit programma gratis te downloaden.

Wie werken met Sketchup Make?

Ben je ontwerper, meubelontwerper, kunstenaar, grafisch vormgever, interieurbouwer, stylist of architect?  Wil je professioneel ogende 3D presentaties en tekeningen kunnen maken? Dan is deze spoedcursus absoluut een aanrader.

Wat leer je en kun je na deze cursus?

In deze cursus leer je de belangrijkste gereedschappen en functies van Sketchup kennen. Aan het eind van de cursus ben je in staat om 3D objecten en tekeningen te maken en dusdanig vorm te geven dat deze er visueel aantrekkelijk uitzien voor een presentatie.

Ga naar Starten met Sketchup Make

In de cursus worden de volgende onderdelen behandeld:

Has Sub: