Starten met Adobe Photoshop CC2019

perm_identityJildou Oost | video_library 52 video's | query_builder Totale duur: 03:41:54 | assignment Niveau: Beginner | info Leergebieden: Tekenen, Digitale publicaties, DTP,
Starten met Adobe Photoshop CC2019

Maak kennis met de wondere wereld van Photoshop

Adobe Photoshop is hèt professionele programma als het gaat om fotobewerking. Een onmisbaar pakket voor grafisch ontwerpers en DTP-ers. Vanuit deze software kun je afbeeldingen voorbereiden voor drukwerk en print, maar ook voor digitale publicaties en social media!

Je leert…

In deze video cursus leer je onder meer hoe het werkt met afmetingen en resolutie en hoe je een uitsnede maakt. Maar ook meer geavanceerde handelingen als transformaties, retouche en kleurcorrecties komen aan bod. Speciale aandacht wordt er besteed aan de fenomenen selecteren en maskeren. Zeker in combinatie met aanpassingslagen, zijn deze twee technieken onmisbaar als je goed wilt leren Photoshoppen.

Aan het eind van deze cursus heb je een goede set aan basiskennis en -vaardigheden aan boord, om de wondere wereld van Photoshop verder te ontdekken en te leren kennen!

Ga naar Starten met Adobe Photoshop CC2019

In de cursus worden de volgende onderdelen behandeld: