Starten met animeren in Adobe After Effects

perm_identityBelinda | video_library 47 video's | query_builder Totale duur: 04:28:14 | assignment Niveau: Beginner | info Leergebieden: Video, Animatie,
Starten met animeren in Adobe After Effects

Adobe After Effects: een toverdoos.

Adobe After Effects is een toverdoos vol met mogelijkheden om te animeren en illustraties, video en afbeeldingen te bewerken. Het is echter ook een toverdoos vol gereedschappen, knoppen, filters, effecten, instellingen. Hoe ga je je weg vinden in dit uitgebreide programma?

Doelgroep van deze cursus

Grafisch vormgevers, audio/visuele productiemakers, animatoren en illustratoren die graag animatie, special effects en video met elkaar willen combineren in videoproducties. After Effects leent zich perfect voor het maken van korte films, trailers, commercials, moving infographics en explainables.

Wat kun je na deze cursus

Begin bij het begin: de cursus Starten met Adobe After Effects leert je je weg te vinden in de interface en hoe je een project aanmaakt. In deze cursus wordt uitgebreid aandacht besteed aan het werken met lagen en aan het importeren van gelaagde Illustrator bestanden. En natuurlijk ook aan het creëren van vormen binnen het programma zelf. Eenmaal in een project opgenomen, wil je deze objecten ook gaan animeren! Leer werken met Keyframes, transformaties en oriëntatiepunten en er gaat een hele nieuwe wereld open!

Je leert tevens gebruik te maken van maskers, filters en effecten om illustraties en beeld te manipuleren. De mogelijkheden met de effecten van After Effects zijn eindeloos. Niet voor niets wordt dit programma ook specifiek voor de kracht van de special effects gebruikt door veel professionals in filmwereld.

Na het volgen van deze training ben je in staat om animaties te maken die gereed zijn om te publiceren op internet, computer, tablet en/of voor presentaties. Je kunt animaties maken die bestaan uit, een combinatie van, animatie, video, tekst, logo’s, grafische illustraties, geluid en geluidseffecten.

Vereiste voorkennis en vaardigheden

Voor het volgen van deze cursus heb je geen specifieke voorkennis nodig. Algemene kennis van de computer is wel belangrijk. Kennis van Adobe Photoshop en -Illustrator is een pré.

Ga naar Starten met animeren in Adobe After Effects

In de cursus worden de volgende onderdelen behandeld:

Has Sub: