Starten met Adobe InDesign

perm_identityJildou Oost | video_library 36 video's | query_builder Totale duur: 02:34:12 | assignment Niveau: Beginner | info Leergebieden: DTP,
Starten met Adobe InDesign

Deze cursus is ook te koop op Soofos logo

Adobe InDesign is hèt professionele pagina opmaakpakket voor grafisch ontwerpers en DTP-ers. Vanuit deze software kun je documenten  aanleveren voor print, digitale publicaties en drukwerk.

Creatieve vrijheid in ontwerp.

InDesign biedt hoge creatieve vrijheid en productiviteit als het gaat om het ontwerpen van pagina’s. Het werkt naadloos samen met Photoshop en Illustrator want dit zijn de programma’s waarin je je logo’s, illustraties en afbeeldingen in voorbereidt.  Met dit programma kun je elk ontwerp realiseren, of het nu gaat om een flyer, visitekaartje, poster, folder of een compleet boekwerk.

Je leert…

In deze video cursus leer je onder meer hoe je een document moet opzetten in verschillende formaten. Je leert hoe je tekst importeert en opmaakt in een layout. Er wordt aandacht besteed aan het correct opmaken van tekst en alinea’s. En natuurlijk hoort ook het plaatsen, vormgeven en positioneren van illustraties, afbeeldingen en decoratieve vormen bij de benodigde basiskennis. Aan het einde van deze online cursus beheers je de basistechnieken van dit veelzijdige opmaakpakket en kun je direct aan de slag. Wil je je verder verdiepen in de mogelijkheden van het programma, dan adviseren we je de ‘Basiscursus ‘ te volgen.

 

Ga naar Starten met Adobe InDesign

In de cursus worden de volgende onderdelen behandeld:

Has Sub: