Starten met Adobe Illustrator [2016]

perm_identityBelinda | video_library 50 video's | query_builder Totale duur: 3:50:07 | assignment Niveau: Beginner | info Leergebieden: DTP,
Starten met Adobe Illustrator [2016]

Vector tekeningen met Adobe Illustrator

Adobe Illustrator is een grafisch tekenpakket op basis van vectoren waarmee je logo’s en illustraties kunt maken.  Deze cursus behandelt de belangrijkste en meest gebruikte gereedschappen en functies van het programma. Maak kennis met de interface en de werking, en geef jezelf hiermee een goede start om het programma en de mogelijkheden verder te leren kennen.

Doelgroep van deze cursus

Grafisch vormgevers, illustratoren en DTP’ers die het leren tekenen in Adobe Illustrator onder de knie willen krijgen. Ook animatieprogramma’s als Adobe After Effects en Adobe Character Animator maken graag gebruik van native illustrator-illustraties. Dus ook voor diegene die daarmee werken is Adobe Illustrator een goed pakket om te leren kennen.

Wat ga je leren

In deze cursus leer je te navigeren door documenten en lagen. Je leert werken met (basis) vector vormen, tekst en afbeeldingen. Je ontdekt de werking van gereedschappen als pen, gum en penselen, en je maakt kennis met de oneindige mogelijkheden van effecten. Leer hoe hoe je kleuren, kleurstalen en verlopen aanmaakt, en hoe je deze effectief kunt inzetten om je illustratie mee in te kleuren.

Kortom: leer de basis van dit fantastische programma waarmee je adembenemende illustraties kunt maken!

Vereiste voorkennis en vaardigheden

Voor het volgen van deze cursus heb je geen specifieke voorkennis nodig. Algemene kennis van de computer is wel belangrijk.

 

Ga naar Starten met Adobe Illustrator [2016]

In de cursus worden de volgende onderdelen behandeld:

Has Sub: