II - Photoshop - Tekenen en kleuren [2015]

perm_identityBelinda | video_library 20 video's | query_builder Totale duur: 02:38:59 | assignment Niveau: Beginner | info Leergebieden: DTP, Video, Animatie, Webdesign,
II - Photoshop - Tekenen en kleuren [2015]

Photoshop biedt een groot arsenaal een tekengereedschappen. Het bevat diverse manieren waarop je kleur, verlopen en patronen kunt maken en toepassen. In deze cursus maak je kennis met de uitgebreide teken- en schildertechnieken die het programma in huis heeft.

Tekenen en schilderen

Creatievelingen kunnen fantastisch tekenen en schilderen met Photoshop. Leer in deze online training alles over kleur en de tekengereedschappen en ontdek de magische mogelijkheden van -huisgemaakte- penselen. Ze bevatten een eindeloos aantal opties en instellingen waarmee je kunt tekenen en schilderen. Ga aan de slag met het manipuleren van je teken- en schilderwerk met behulp van gereedschappen als natte vinger, vervagen en verscherpen. Gebruik het mixer-penseel voor verbluffende resultaten op bestaande afbeeldingen, of creëer hiermee nieuwe beelden! Maak zelf kleuren, verlopen en patronen en pas deze toe in je eigen creaties. Sla ze vervolgens op in een bibliotheek, zodat je ze later nogmaals kunt gebruiken.

Ga naar II - Photoshop - Tekenen en kleuren [2015]

In de cursus worden de volgende onderdelen behandeld: