III - Photoshop - Selecteren en transformeren

perm_identityBelinda | video_library 37 video's | query_builder Totale duur: 02:34:42 | assignment Niveau: Beginner | info Leergebieden: DTP, Video, Webdesign,
III - Photoshop - Selecteren en transformeren

Deze cursus is ook te koop op Soofos logo

Alleen met de perfecte selectie kun je in Photoshop de perfecte beeldmanipulatie uitvoeren. Leer perfecte selecties te maken en ontdek welke beeldmanipulaties je kunt uitvoeren met deze selectie. Omdat het maken van een goede selectie zo belangrijk is biedt Photoshop hier meerdere manieren voor aan.

Elke selectiemethode heeft zijn eigen waarde en kracht.

Zo zijn er gereedschappen voor het maken van specifieke selecties als de lasso gereedschappen, de toverstaf en de snelle selectie. Maar je kunt ook selecties handmatig schilderen met behulp van het snelmasker. Alle selectietechnieken kun je met elkaar combineren en daarin schuilt de echte kracht. Daarom is het belangrijk dat je ze allemaal leert kennen, alleen dan weet je hoe je snel tot de beste en meest perfecte selectie kunt komen. Opgeslagen selecties kun je ook uitwisselen of inzetten voor beeldmanipulatie en/of correctie.

Selecties transformeren

Eenmaal de perfecte selectie gemaakt leer je hoe je deze kunt manipuleren en transformeren. Dit alles natuurlijk het liefst op een manier die non-destructief is. Zodat je altijd de manipulatie nog kunt verfijnen of ongedaan kan maken.

 

 

Ga naar III - Photoshop - Selecteren en transformeren

In de cursus worden de volgende onderdelen behandeld:

Has Sub: