IV - Photoshop - Manipuleren van pixels

perm_identityBelinda | video_library 45 video's | query_builder Totale duur: 03:58:37 | assignment Niveau: Beginner | info Leergebieden: DTP, Video, Animatie, Webdesign,
IV - Photoshop - Manipuleren van pixels

Deze cursus is ook te koop op Soofos logo

Vanaf nu kun je toveren met beeld in Photoshop. Creëer elke compositie die je wilt met behulp van lagen. Bouw het beeld dusdanig op met behulp van maskertechnieken en slimme lagen dat je het eindresultaat te allen tijde nog kunt aanpassen en wijzigen. Het non-desctructief kunnen werken maakt dat je altijd de baas blijft over het eindresultaat.

Kleurcorrecties en -manipulaties

Maak de beste kleurcorrecties en toonaanpassingen met behulp van de aanpassingslagen waarmee je het licht/donker kunt herstellen, kleuren kunt opfrissen, kleurzwemen kunt verwijderen, het contrast kan verhogen of verlagen. En dat alles weer non-destructief met behulp van maskerlagen waarin je de aanpassing ook nog eens op de pixel nauwkeurig wel of niet kunt laten toepassen.

Retoucheren en manipuleren van afbeeldingen.

Wordt meester in het retoucheren, verwijder rimpels, vlekken en ongewenste elementen. Als je de kracht van de content-aware gereedschappen leert kennen kun je niet meer zonder. Met de retouche gereedschappen bepaal jij wat wel in en niet in beeld mag blijven.

 

Ga naar IV - Photoshop - Manipuleren van pixels

In de cursus worden de volgende onderdelen behandeld:

Has Sub: