V – InDesign Stijlen voor tekstopmaak

perm_identityJildou Oost | video_library 20 video's | query_builder Totale duur: 01:03:29 | assignment Niveau: Beginner | info Leergebieden: DTP,
V – InDesign Stijlen voor tekstopmaak

InDesign Stijlen voor tekstopmaak

Als je de handmatige tekstopmaak goed onder de knie hebt, is het tijd over te stappen op stijlen. Met alinea- en tekenstijlen zorg je voor consistente opmaak, en werk je ook nog eens een stuk sneller en adequater.

Doelgroep van de cursus

Iedereen die al handmatig goed tekst op kan maken en dit wil automatiseren.

Wat ga je leren

In deze videoserie leer je onder andere het verschil tussen alinea- en tekenstijlen, hoe deze te maken en toe te passen. Maak eenvoudig wijzigingen in alle tekstopmaak door simpelweg een stijl aan te passen en ontdek hoe je stijlen op elkaar kunt baseren om een nog efficiëntere workflow te realiseren.

Nog een stapje verder? Integreer tekenstijlen in alineastijlen en het opmaken van teksten is nog nooit zo soepel en vlot verlopen. Kortom: als je InDesign in de volle glorie aan het werk wilt hebben: ga gebruik maken van stijlen voor tekst!

Vereiste voorkennis en vaardigheden

Voor het volgen van deze cursus is het raadzaam om handmatig goed tekst op te kunnen maken en bekend te zijn met de diverse  opmaakmogelijkheden.

Ga naar V – InDesign Stijlen voor tekstopmaak

In de cursus worden de volgende onderdelen behandeld: