I - Photoshop - De basis

perm_identityBelinda | video_library 36 video's | query_builder Totale duur: 02:30:07 | assignment Niveau: Beginner | info Leergebieden: Tekenen, DTP,
I - Photoshop - De basis

Deze cursus is ook te koop op Soofos logo

Maak kennis met de interface en de werking van Adobe Photoshop. Leer hoe je door een document kun navigeren en krijg grip op beeldschermresolutie, print- en drukwerk resolutie, megapixels van de camera en de rendertechnieken die hierbij komen kijken.

De basishandelingen.

Eén van de eerste dingen die je wilt kunnen doen in Photoshop is het bepalen en maken van de uitsnede.  Maar ook hoe je extra canvas kunt toevoegen en ook hoe je afbeeldingen kunt rechtzetten en zelfs hoe je het perspectief weer kunt herstellen. Onmisbare kennis voor beeldbewerkers. Je leert in deze online training de belangrijkste transformatieopdrachten als roteren, spiegelen en schuintrekken. En ook de eerste beeldmanipulaties komen aan bod met het vervormen van beeld en selecties.  Bovendien wordt er in deze cursus uitgebreid aandacht besteed aan het begrip “resolutie” en hoe je deze resolutie in moet stellen voor schermproducties en printwerk.

 

Ga naar I - Photoshop - De basis

Theorie- en werkboek:

vxvsdf fsf sdfs fd

In de cursus worden de volgende onderdelen behandeld: