Basiskennis CSS (2014)

perm_identityBelinda | video_library 53 video's | query_builder Totale duur: 03:38:14 | assignment Niveau: Beginner | info Leergebieden: Webdesign,
Basiskennis CSS (2014)

Deze cursus is ook te koop op Soofos logo

In deze online basiscursus  leer je de grondbeginselen van CSS. Met CSS, Cascading Style Sheets, bepaal je de layout en de vormgeving van een webpagina. CSS schrijf je in een apart bestand dat je koppelt aan de html-pagina’s. Hierdoor zorg je voor een consistente vormgeving en opmaak voor de gehele website. Leer op welke manier je CSS kan verbinden aan webpagina’s en gebruik te maken van de juiste css-selectors.

Tekst en afbeeldingen vormgeven met CSS

CSS biedt een groot aantal CSS-stijlopdrachten waarmee je onder andere teksten en afbeeldingen perfect kunt vormgeven. CSS is continu in beweging omdat hier elke dag aan ontwikkeld wordt. Het is dus een taak om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwe mogelijkheden en de veranderingen. Maar de basis is de basis, en die leer je in deze cursus. Vanuit dit startpunt kun je jezelf blijven ontwikkelen in deze krachtige manier van het consistent vormgeven van je HTML-pagina’s.

Ga naar Basiskennis CSS (2014)

In de cursus worden de volgende onderdelen behandeld:

Has Sub: