Adobe Fuse & Photoshop 3D

perm_identityBelinda | video_library 21 video's | query_builder Totale duur: 01:07:09 | assignment Niveau: Gevorderden | info Leergebieden: 3d,
Adobe Fuse & Photoshop 3D

3D modelling met Adobe Photoshop & Fuse

Met Adobe Fuse ben je in staat om snel een 3D model te maken. Fuse biedt een grote variatie aan kledingstukken en instellingen waarop je het model heel precies en naar eigen wens en inzicht kan modelleren.

Breng dan het 3D model tot leven in Photoshop. Positioneer het model in exact de houding die je nodig hebt en wenst. Ook biedt Photoshop  nog uitgebreide mogelijkheden om het model volledig naar je eigen hand te zetten. Vanaf nu ben je niet meer afhankelijk van een goede modelfoto. Je creëert deze eenvoudig zelf.

Doelgroep van deze cursus

Fotografen, architecten, tuinarchitecten, communicatie medewerkers, illustratoren, grafisch vormgevers en mediavormgevers. Maak je vaak gebruik van menselijke modellen in je afbeeldingen dan biedt deze cursus de mogelijkheid om zelf modellen uit te kiezen, samen te stellen, aan te kleden en volledig naar eigen wens en houding in jouw presentatie neer te zetten.

Wat ga je leren

Je leert hoe je een mensmodel vanaf de grond opbouwt. Je bepaalt allereerst het uiterlijk van het model, de gezichtsuitdrukking, kleding, het haar etc. Daarna leer je hoe je het model exporteert naar Photoshop en van daaruit kies je een pose uit een bibliotheek van houdingen en bewegingen. Je leert hoe je de positie bepaalt, de camera plaatst en gebruik maakt van een goed belichting.

Vereiste voorkennis en vaardigheden

Voor het volgen van deze cursus is goede beheersing en kennis van Adobe Photoshop een vereiste.

Ga naar Adobe Fuse & Photoshop 3D

In de cursus worden de volgende onderdelen behandeld: