Cursus Character Design in Cinema 4D

Geplaatst op: 15/01/2018

Wil jij leren hoe je een robot moet bouwen?

Ben je nieuwsgierig geworden kom dan kijken bij onze cursus Character Design in Cinema 4DIn minder dan 5 uur kun je met  deze cursus een robot gaan bouwen. Onze docent loodst je op een rustige en duidelijke manier door deze complexe materie.

Ontwerpen en bouwen in 3D

In deze cursus komen alle facetten van het ontwerpen, bouwen, riggen en textureren van een complexe robot aan bod.  Het mooie aan Cinema 4D is dat je de programma omgeving niet hoeft te verlaten. Alles wat je doet, riggen, modelleren en texturen doe je binnen Cinema 4D. Wat je echter wel nodig hebt is de beschikking over  de Studio -versie van C4D .

Enige kennis van het programma C4D zeker een pre.

Mocht je nog niet over deze kennis beschikken dan raden wij  je de cursus Starten met Cinema 4D aan. In deze cursus zit je in no time op het niveau om te beginnen met de cursus ‘Character Design in Cinema 4D’. Beide cursussen worden door dezelfde docent gegeven. In de cursus Character Design in Cinema 4D leer je een complexe UV-Layout te maken van alle onderdelen waaruit de robot zal bestaan. Onze docent loodst je op een duidelijke en rustige manier  door al deze complexe materie heen. Aan het eind van deze cursus heb je dan een robot gebouwd die is voorzien van een textuur en een rig. Deze is dan klaar om verder verwerkt te worden in animatie of game.

Animé Character bouwen in C4D

Wil je nog een stap verder gaan dan kun je na deze cursus onze nog in aanbouw zijnde cursus ‘Animé Character bouwen met C4D’ volgen. Op deze manier kun je dan in een aantal cursussen je eigen animatie film met je eigen characters maken.