8 juni: Gratis evenement Get Smart voor de ambitieuze ondernemer

Geplaatst op: 19/05/2017

Grafisch Nieuws en M&C organiseren die dag voor de tweede keer Get Smart in Printmedia Business .
Meer dan 800 communicatie professionals bezochten in 2015 de succesrijke eerste editie.
Get Smart is een mix van keynote sprekers, informatieve parallelsessies,  workshops en een beursgedeelte met bijna 50 standjes. Get Smart wil zelfstandige ondernemers en kleine tot grote bedrijven inspireren en helpen te investeren in ondernemerschap, de motor van toekomstige welvaart.

 

Videolearning van House of Training voor de Creatieve industrie!

Dat opleiding essentieel is voor uw medewerkers hoeft geen betoog. Als Sectorfonds voor de Printmedia industrie zet GRAFOC al jaren in op goed opgeleide werknemers, nu en in de toekomst.

Naast opleidingspremies, stagebegeleiding, bedrijfsleren en strategische HR heeft GRAFOC een nieuw product in huis: Videolearning van House of Training voor de Creatieve industrie!

Get Smart met House of Training!
Ben je werkzaam in de Creatieve industrie, dan werk je waarschijnlijk veel met creatieve software. De ontwikkeling in techniek en software is uiterst dynamisch. Om jouw kennis en vaardigheden op peil te houden wanneer het jou uitkomt, biedt House-of-Training 24-7 toegang tot meer dan 1000 (!) Nederlandstalige instructievideo’s.

De docenten/video instructeurs van House-of-Training zijn bovendien professionals en werkzaam in het werkgebied waarin zij doceren. Zij delen hun kennis en ervaringen rechtstreeks uit de praktijk.

Tijdens de sessie om 14u30 vertellen we over het huidige en toekomstige aanbod van House-of-Training.

Hoe House-of-Training haar leden op de hoogte houdt van nieuwe kennis, technieken, vaardigheden, mogelijkheden en productievormen. Hoe je als bedrijf of organisatie sturing kan geven aan nieuwe kennis en vaardigheden van je medewerkers met behulp van ons online studieplatform. Maar ook over de nieuwe leervormen die wij gaan aanbieden met ‘Blended Learning’ en ‘Learning On Demand’.
Time: 14:30 – 15:00

Zaal: Saturnus

Doorlopend demo’s op STAND P van GRAFOC!