De 5 meest gestelde vragen bij House of Training

Geplaatst op: 04/05/2018

1.Ik kan geen downloadbaar materiaal vinden bij dit hoofdstuk klopt dit?

Dat kan kloppen. Niet bij elk hoofdstuk zit downloadbaar werkmateriaal. Vaak zijn onze eerste hoofdstukken een introductie op de materie. Hier zit geen downloadbaar materiaal bij omdat bij dit hoofdstuk geen werkmateriaal nodig is. Alleen als er boven in de blauwe balk een pijl te vinden is kun je werkmateriaal downloaden.

2. Wat is het verschil in toetscommando’s tussen Apple en Window’s?

We krijgen ook veel vragen over de commandotoetsen. Bij House of Training werken wij met Apple computers. Daarom leggen wij uit en doen wij voor  in onze video’s hoe het werkt op een Apple computer. Als je in onze video’s hoort of leest commando A commando C enzovoort dan is dit voor Windows control A, control C enzovoort.Als je op de volgende link klikt dan staan hier een aantal voorbeelden van de verschillen. https://support.microsoft.com/nl-nl/help/970299/keyboard-mappings-using-a-pc-keyboard-on-a-macintosh

  3.Mijn wachtwoord doet het niet wat moet ik doen? of ik ben mijn wachtwoord vergeten.

Check allereerst of je niet per ongeluk nog de caplock hebt aanstaan.  Is dit niet het geval ververs dan je browser en cookie geschiedenis of probeer via een andere browser in te loggen. Soms helpt dit. Lukt het dan nog steeds niet kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Als je, je wachtwoord vergeten bent ga je naar de pagina  https://www.house-of-training.nl/mijn-account/wachtwoord-vergeten/ ,vul daar je e-mail adres in en je krijgt een mail met daarin een link om een nieuw wachtwoord in te stellen.

4.Krijg ik de bijbehorende software er ook bijgeleverd?

De softwarepakketten die gebruikt worden in de cursussen worden er niet bijgeleverd. Hier zul je dus zelf voor moeten zorgen. Vaak gaat het dan om software van Adobe.  Dit komt omdat Adobe een grote speler is in de softwarepakketten en technieken in de creatieve sector maar. Ons doel is om alle soorten en technieken software pakketten te gebruiken.

5.De video wil niet afspelen, wat moet ik doen?

De cache van de browser leeghalen of de browser herstarten is meestal voldoende, probeer het anders op een andere browser.Je kunt ook proberen uit te loggen, de browser te herstarten en daarna opnieuw inloggen. Safari kan soms problemen geven met afspelen.